Ankara Beypazarı Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak!

Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan taşınmazın satılacağı Ankara Beypazarı Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Ankara Beypazarı Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 22 Şubat 2021 tarihinde saat 14:05'den itibaren Beypazarı Belediyesi İhale Odasında (Kurtuluş Mah. Halil Şıvgın Cad. No: 5/2 PK: 06730 Beypazarı/ANKARA) Encümenince yapılacak.

Beypazarı Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;
Mülkiyeti Beypazarı Belediyesine ait ilçenin Kurtuluş Mahallesi 1708 ada 4 parsel üzerinde bulunan 7.286,37 m²’lik arsa vasıflı imar planında konut-ticaret parseli olarak ayrılmış taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a Maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile hazırlanan şartname gereğince satılacak.

Taşınmazın ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olarak hazırlayarak ( teklif mektupları iç zarfa koyulacak, ağzı kapatılıp teklif sahibi tarafından imzalanacak ve diğer ihale evrakı ile birlikte dış zarfın içerisine konulacaktır. İç ve dış zarfların üzerine teklif veren kişi yâda kuruluşun ismi ve irtibat telefonu yazılacaktır.) 22.02.2021 tarihine rastlayan Pazartesi günü ihale saatine kadar Beypazarı Belediyesi Encümenine (ihale komisyonu) verilmek üzere Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Posta ile yapılacak tekliflerde meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Ankara Beypazarı Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Beypazarı Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181