Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 20 Şubat 2020!
Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 20 Şubat 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 20 Şubat 2020 Perşembe günü, Saat 14.00’ de Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Hizmet Binası, Emniyet Mah. Hipodrom Caddesi No: 5 B Blok 1.Kat Yenimahalle / ANKARA adresinde bulunan Encümen toplantı salonunda, Belediye Encümenince yapılacak.

İstekliler, Şartnamenin 2. Maddesinde yazılı ‘‘İhaleye girebilmek için isteklilerde aranan şartları’’ sağlamak zorundadır. Şartnameye uygun olmayan veya içinde şartname hükümleri dışında şartlar ihtiva eden teklifler geçersiz sayılacaktır. Buna göre İsteklilerde aranacak bilgi ve belgeler; - Kimlik ve Yetki Belgeleri, - İkametgah İlmühaberi - Teminat Alındı Makbuzu veya Banka Teminat Mektubu,
- Yer Görme Belgesi,
- Şartname Alındı Makbuzu,
- Teklif Mektubu,
- Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi,

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı için İstekliler; İhale Şartnamesini ve diğer eklerini, mesai saatleri içerisinde; Emniyet Mah. Hipodrom Caddesi No: 5 Yenimahalle / ANKARA adresinde bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Hizmet Binasının 14. Katındaki Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Yeni Yerleşimler Şube Müdürlüğü’nde görebilir ve ‘‘ Taşınmaz Mal Satış Şartnamesini ’’ 600,00.-TL. (AltıyüzTürklirası) (KDV Dahil) ücret karşılığında en geç 19/02/2020 Çarşamba günü, saat 16.00’ ya kadar satın alabilirler. Ayrıca ihale ilan bilgilerine www.ankara.bel.tr adresinden ulaşılabilir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz listesi ve ihale detayları için tıklayınız.

Ankara büyükşehir belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181