Ankara Mamak Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak!

3 adet taşınmazın satılacağı Ankara Mamak Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Ankara Mamak Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 8 Haziran 2022 Çarşamba Saat: 14:00  itibariyle Hüseyingazi Mahallesi Mamak Caddesi No:181 adresinde bulunan Belediye Hizmet Binası 7. Kat Encümen salonunda toplanacak Belediye Encümenince yapılacak.

Mamak Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;

Teklif Mektupları en geç ihale günü saat 12.00’ye kadar ihalenin yapılacağı adreste bulunan 2. Kattaki Yazı İşleri Encümen Birimine verilmesi şarttır. Bu saatten sonra verilecek Teklif mektupları veya herhangi bir nedenle oluşacak gecikmeler dikkate alınmaz.

İhale komisyonu (Encümen) gerekçesini karar içeriğinde belirtmek koşuluyla ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Encümence uygun görülerek karara bağlanan ihale kararı ise İta Amirinin onayını takiben geçerlilik kazanacağı gibi İta Amirinin ihaleyi onaylamaması halinde iştirakçi idareye karşı herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.

Ankara Mamak Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Mamak Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181