Antalya Konyaaltı Belediyesi arsa satışı 16 Haziran 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Antalya Konyaaltı Belediyesi arsa satışı 6 Mayıs 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Antalya Konyaaltı Belediyesi arsa satışı ihalesi 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 14:00’de Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonunda (Salon-1) yapılacak.

Konyaaltı Belediyesi satılık arsa listesi;

Konyaaltı Belediyesinin mülkiyetinde bulunan Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Hurma Mahallesinde bulunan 12110 ada 9 parsel sayılı 1.535,00 m² yüzölçümlü taşınmazda Belediyemiz adına kayıtlı 1.434,00 m² hissenin, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile Belediye Encümeni tarafından ihale edilerek satılacaktır. 

Usulüne uygun hazırlanmış teklifler en geç 16.06.2021 Çarşamba günü saat 14:00’e kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Konyaaltı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne (Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası-Antalya) verilecektir.

Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine komisyon başkanlığının adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı/unvanı ile açık adresi yazılır. Posta ile yapılacak tekliflerin ilanda belirtilen gün ve saate kadar komisyon başkanlığına ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulamayacak olan tekliflerin alınış saati bir tutanakla tespit edilir. Komisyon başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz. 

Antalya Konyaaltı Belediyesi arsa satışı ihale detayları için tıklayınız.

Konyaaltı Belediyesi arsa ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181