Balıkesir Susurluk Belediyesi taşınmaz satışı 23 Kasım 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Balıkesir Susurluk Belediyesi taşınmaz satışı 23 Kasım 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Balıkesir Susurluk Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 23 Kasım 2021 Salı günü 11:10 ile 12:00 saatleri arasında Susurluk Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Susurluk Belediyesi satılık taşınmaz listesi;

İhale dokümanı Susurluk Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü adresinde görülebilir ve 250,00.-TL (İkiyüzelli Türk Lirası) karşılığı idareden temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

Teklifler, 22/11/2021 Pazartesi günü saat 16:00’a kadar Susurluk Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. 

Balıkesir Susurluk Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181