Başakşehir Şahintepe'de imar iletişim ofisi açıldı!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un müjdesini verdiği İmar İletişim Ofisi, Şahintepe’de açıldı. Ofiste vatandaşların imarla ilgili soruları ve talepleri alınmaya başlandı.  

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Başakşehirli vatandaşlara verdiği sözü yerine getirdi. Vatandaşların yılsonuna kadar sorularını ve taleplerini iletebilecekleri İmar İletişim Ofisi, Şahintepe Mahallesi’nde hizmete açıldı. 

Başakşehirliler çalışmalardan hayli mutlu
Bakan Kurum’un imar müjdesinin ardından harekete geçen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İmar İletişim Ofisi’nin hazırlıkları kısa zamanda tamamladı. Şahintepe Bilgievi yanında açılan ofisteki hizmetlerle ilgili bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü’nden Şehir Plancısı Doğukan Günaydın, vatandaşların çalışmalardan hayli mutlu olduğunu ifade etti. 

“Yeni imar planı ile mağduriyetler giderilecek” 
Şahintepe bölgesinde imar başvurusunda bulunmak isteyen tüm vatandaşları ofise beklediklerini belirten Günaydın, “Vatandaşlarımız, ev ve iş yerlerinin imarlarıyla ilgili olarak ofisimize başvuru yapabilecek. Talepleri toplamaya başladık. Değerlendirmelerimiz sonucunda yeni bir imar planı hazırlanacak ve mağduriyetler giderilecek” dedi. 

İmarla ilgili tüm sorular yanıtlanıyor
Vatandaşların imarla ilgili her türlü sorusuna yanıt veren ve talepleri alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çalışanları, başvuruda bulunmak isteyenlerden tapu, kimlik fotokopisi, fatura, onaylı çap, noter satış sözleşmesi, vekâletname ve veraset ilanı gibi belgeler talep ediyor. İmar İletişim Ofisi, hafta içi her gün 9.30–12.30 ve 13.30-16.00 saatleri arasında hizmet verecek. 

Geçtiğimiz günlerde Başakşehir’de vatandaşlarla bir araya gelerek Şahintepe Mahallesi’nde başvuru ofisi açacaklarının müjdesini veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Vatandaşlarımız Haziran ayı sonuna kadar imarla ilgili taleplerini buraya yapacaklar, 1 Temmuz itibariyle de sorunlar çözüme kavuşturulacak. Yılsonuna geldiğimizde ise Şahintepe’nin imar sorunu çözülmüş olacak. Eğer bu sözümüzü yerine getirmezsek koltuklarımızda oturmayalım” şeklinde konuşmuştu.

Başakşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181