Beykoz Tokatköy'de 2/B çalışmaları kapsamında 217 vatandaşa tapuları dağıtıldı!
Beykoz’da yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Tokatköy’de yaşayan 217 ilçe sakinine daha tapuları teslim edildi.

Beykoz’da 2/B başvuru ve ödemelerini yapan ilçe sakinlerine tapuları mahalle mahalle dağıtılıyor, vatandaşlar yıllardır bekledikleri tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Beykoz Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılan tapu dağıtım törenine Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları ve birim müdürleri katıldı.  

Tapu dağıtımının kendisi için çok özel ve önemli bir hizmet olduğunu ifade eden Başkan Yücel Çelikbilek hem vatandaşlara verdiği sözü tutmanın hem de ilçe sakinlerinin gözlerindeki ışıltıya şahit olmanın mutluluğunu bir arada yaşadığını söyledi. Başkan Çelikbilek 2/B tapu dağıtımlarının mahalle mahalle devam edeceğini de ifade etti.  Aileleriyle birlikte tapularını almaya gelen vatandaşlar ise gayret ve emekleri dolayısıyla Başkanı Yücel Çelikbilek ve ekibine teşekkür etti.

Beykoz Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181