Beyşehir Belediyesi gayrimenkul satışı! 31 Ocak 2019
Açık artırma usulü ile yapılacak olan Beyşehir Belediyesi gayrimenkul satışı 31 Ocak 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Beyşehir Belediyesi gayrimenkul satışı 31 Ocak 2019 detayları şu şekilde;
Beyşehir Belediyesi gayrimenkul ihaleleri kapsamında yapılacak olan 10 adet taşınmazsın ihalesi 31 Ocak 2019 tarihinde saat 11:00'da belediye encümen toplantı salonunda ve encümen huzurunda yapılacak.

Beyşehir Belediyesi satılık gayrimenkul detayları şu şekilde;


İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için istenilen belgeler;
- Geçici teminat bedeli makbuzu veya teminat mektubu.
- Gerçek kişiler için nüfus cüzdanı fotokopisi.
- Gerçek kişiler için Yerleşim Yeri Belgesi.
- Gerçek kişiler için, ihaleye vekaleten iştirak ediyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname.
- Tüzel kişi olması halinde, mevzuat gereği, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi ve Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve Kayıtlı olduğu Vergi Dairesi kaydı ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belge ve noter tasdikli imza sirküleri.
- Belediyemize borcu olmadığını gösteren belge.

Beyşehir Belediyesi gayrimenkul satış ihalesi detayları için tıklayınız.

Beyşehir Belediyesi gayrimenkul satışı 31 Ocak 2019 detaylarını sizler için derledik. Beyşehir Belediyesi gayrimenkul satış ihaleleri ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181