Bolu Gerede'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapılacak!
Bolu'da Gerede Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Yetkililer Gerede imar barışı toplantısını 11 Temmuz 2018 tarihinde Melih Gökçek Kültür Merkezinde gerçekleştirecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanarak Resmi Gazetede yayımlanan İmar Barışı Yasası yürürlüğe girdi. Yapı kayıt belgesi alınmasını öngören imar barışı için, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Gerede Belediyesi, 11 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 14:00'da Melih Gökçek Kültür Merkezinde bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Gerede imar barışı toplantısını tüm halk davet edildi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın yaptığı açıklama şu şekilde; "Devletimiz halkımızın kanayan yarasını gidermek adına kapsamlı bir imar barışı hazırladı. Türkiye'nin birçok yerinde bu konularda büyük sıkıntılar var. Geredemizde de bu tür konularda sıkıntı yaşayan hemşehrilerimizi bu toplantıya bekliyoruz. Konu ile alakalı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü ve yetkililer katılacak"dedi. 

Gerede imar barışı toplantısı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181