Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi taşınmaz satışı 1 Mart 2022!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi taşınmaz satışı 1 Mart 2022 detaylarını sizler için araştırdık.

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 1 Mart 2022 Salı günü saat 14.00’de Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet Binasında Belediye Encümenince yapılacak.

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


İhaleye iştirak edeceklerin, istenilen belgelerle birlikte Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne en geç 01/03/2022 Salı günü saat 12:00’a kadar başvuruda bulunmaları ve dosyaları teslim etmeleri gerekmektedir.

İhale üzerine kalan gerçek ve tüzel kişiler ihalenin tebliğini müteakip 15 gün içerisinde ihale masrafları (Her türlü vergi, Tellaliye ve diğer masraflar) ile beraber satış bedelini peşin yatıracaktır.  

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Bursa Mustafakemalpaşa belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181