Bursa Yıldırım Belediyesi taşınmaz satışı 18 Ocak 2022!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Bursa Yıldırım Belediyesi taşınmaz satışı 18 Ocak 2022 detaylarını sizler için araştırdık.

Bursa Yıldırım Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 18 Ocak 2022 Salı günü saat 14:30’da Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.

Yıldırım Belediyesi satılık taşınmaz detayları şu şekilde;



Geçici veya sürekli olarak kamu ihalelerine katılmaktan yasaklanmış olanlar, doğrudan veya dolaylı olarak ihalelere katılamazlar. İhale, Belediyemiz Encümeninde yapılacak olup şartname, Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Biriminde görülebilir. İhaleye katılabilmek için aşağıdaki belgelerin sunulması gerekmektedir. İstenen tüm belgelerin asıl veya noter tasdikli olması gerekmektedir. Kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının internet sayfası üzerinden sorgulanabilen belgelerin asıl veya noter tasdikli olması zorunlu değildir.

Bursa Yıldırım Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Yıldırım belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181