Büyükçekmece Belediyesi taşınmaz satışı 18 Şubat 2020!
Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Büyükçekmece Belediyesi taşınmaz satışı 18 Şubat 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Büyükçekmece Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 18 Şubat 2020 Salı günü saat 10:00’da Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi, Şehremini Sokak, No:1 adresindeki Büyükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, C Blok 2. katında bulunan Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Büyükçekmece Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


İhale Şartnamesi; Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi, Şehremini Sokak, No:1 Büyükçekmece/İstanbul adresinde, Büyükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, C Blok 1. Katında bulunan Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nde ücretsiz görülebilir ve 500,00 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilir.

Büyükçekmece Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Büyükçekmece belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181