Çankaya Belediyesi taşınmaz satışı 16 Nisan 2020!
Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Çankaya Belediyesi taşınmaz satışı 16 Nisan 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Çankaya Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 16 Nisan 2020 Perşembe günü saat 14:00'dan itibaren Ziya Gökalp Caddesi No: 11 B-1 Blok 9. kat Kızılay/Ankara adresindeki Çankaya Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak.

Çankaya Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;



Tekliflerin ihale günü saat 12.00’ye kadar ihalenin yapılacağı Encümen Başkanlığına (Ziya Gökalp Caddesi No: 11 B-1 Blok 9. kat adresinde bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü’ne) teslim edilmesi gerekmektedir.

İhaleye posta ile katılmak mümkündür. İhaleye posta ile iştirak edeceklerin Şartname hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini, ihale günü saat 12.00’ ye kadar Belediye Başkanlığımızın Ziya Gökalp Caddesi No: 11 B-1 Blok 9. kat Kızılay/ANKARA adresine, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla gönderebilecektir. Tekliflerdeki teklif edilen değer; ihaleye iştirak edenin son teklifi olarak değerlendirilecektir. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 

Çankaya Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Çankaya belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181