Çorum Osmancık Belediyesi taşınmaz satışı 14 Nisan 2022!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Çorum Osmancık Belediyesi taşınmaz satışı 14 Nisan 2022 detaylarını sizler için araştırdık.

Çorum Osmancık Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 14 Nisan 2022 tarihinde Perşembe günü saat 14:00'den itibaren Osmancık Belediye Başkanlığı Güney Mah. Çorum Cad. No: 2 19500 Osmancık/ ÇORUM adresinde Meclis toplantı salonunda Belediye Encümenince yapılacak.

Osmancık Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;

Taşınmazın satış ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını yukarıda ve şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olarak hazırlayarak 14.04.2022 Perşembe günü saat 14:00’e kadar Yazı İşleri Müdürlüğü'ne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Posta, kargo, telgrafla veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. 

Çorum Osmancık Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Osmancık Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181