Denizli Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı bugün yapılacak!
Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı bugün yapılacak.

Merkezefendi ilçesinde bulunan taşınmazın satılacağı Denizli Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı ihalesi 9 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 14.30’da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Delikliçınar Belediye Hizmet Binası Altıntop Mahallesi Lise Cad. No:2 Kat:1’ de bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Encümen salonunda yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;
Denizli İli Merkezefendi ilçesi Çakmak Mahallesi hudutları dâhilinde kalan ve mülkiyeti Belediyemize ait toplam 12.601,00 m²’ den ibaret 7822 ada 1 parsel numaralı 1 adet taşınmazın mülkiyeti ihale ile satılacak.

İstekliler, teklif mektuplarını ihale günü saat 14.30’a kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı’na kayıt numarası alarak teslim edecekler veya iadeli taahhütlü olarak da gönderebilecektir.

Denizli Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı ihale detayları için tıklayınız.

Denizli büyükşehir belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181