Denizli Büyükşehir Belediyesi Sırakapılar'daki taşınmazı yarın satışa çıkarıyor!

Sırakapılar Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satılacağı Denizli Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 9 Eylül 2021 Perşembe günü saat 14.20’de Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Delikliçınar Belediye Hizmet Binası Altıntop Mahallesi Lise Cad. No: 2 Kat: 1 de bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Encümen salonunda yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;
Denizli İli Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi 9008 ada 1 numaralı parseline kayıtlı 2.776,12 m² alana sahip arsa vasıflı, planda ticaret ve konut alanında kalan, kat adedi 7 ve Emsal: 1,25 olarak belirlenmiş taşınmaz ihale ile satılacak. 

İhale şartnamesi ile diğer evraklar, mesai saatleri içinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığının, Delikliçınar Belediye Hizmet Binası Altıntop Mahallesi Lise Cad. No: 2 Kat: 5 Oda No: 501 de bulunan ofisinde bedelsiz olarak görülebilir veya bedelsiz temin edilebilir. 

İstekliler, teklif mektuplarını ihale günü saat 14.20’e kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı’na kayıt numarası alarak teslim edecekler veya iadeli taahhütlü olarak da gönderebilecektir.

Denizli Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Denizli büyükşehir belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181