Diyarbakır Bağlar Belediyesi taşınmaz satışı 5 Ocak 2022!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Diyarbakır Bağlar Belediyesi taşınmaz satışı 5 Ocak 2022 detaylarını sizler için araştırdık.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 5 Ocak 2022 tarihinde saat: 14.30'da Belediye Meclis Toplantı salonunda Belediye Encümeninin huzurunda yapılacak.

Bağlar Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;

İstekliler satışı yapılacak taşınmaz için takdir edilen muhammen bedelin üzerine çıkarak tekliflerini hazırlayıp verecekler. Komisyon başkanı tarafından, verilen teklifler içinde en yüksek olan teklif sahibinden ve diğer teklif sahiplerinden verilen en yüksek teklifin altında olmamak üzere sözlü olarak artırma tekliflerini alır. Verilen en yüksek teklif idarece uygun bedel olarak kabul edilecek ve ihale en yüksek teklifi verenin uhdesinde kalmış sayılacak.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Bağlar Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181