Diyarbakır Yenişehir Belediyesi taşınmaz satışı 23 Kasım 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Diyarbakır Yenişehir Belediyesi taşınmaz satışı 23 Kasım 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 23 Kasım 2021 Salı günü saat 14:00'dan itibaren İhale Yenişehir Belediyesi Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;
Mülkiyeti belediyemize ait Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Müslüm Eğik-Cumhuriyet Köyü Mevkinde 184,187 ve 190 nolu parselde bulunan 10.996 m2 arsa ve üzerinde Yüzme havuzu, Halı saha, Restoran ve Kafeterya bulunan taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine istinaden kapalı teklif usulü ile satışı yapılacaktır.r.

Usulüne uygun hazırlanmış teklifler en geç 23.11.2021 Salı günü saat 14:00’de kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Yenişehir Belediyesi Mali İşleri Müdürlüğü’ne (Yenişehir Belediyesi Hizmet Binası-Diyarbakır) verilecektir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine komisyon başkanlığının adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı/unvanı ile açık adresi yazılır.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Diyarbakır Yenişehir belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181