Edirne Belediyesi taşınmaz satışı 8 Ağustos 2019!
Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Edirne Belediyesi taşınmaz satışı 8 Ağustos 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Edirne Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 8 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 10:30 itibariyle Belediye Encümen Salonunda yapılacak.

Edirne Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


İhaleye katılacak olanlardan istenecek belgeler;
a) Kişilerden; İkametgâh belgesi, Nüfus cüzdan sureti.
b) Tüzel kişilerden; Ticaret ve Esnaf Odalarından alacakları “Oda Sicil Kayıt Sureti Belgesi” ve imza sirküleri (2019 yılı vizeli)
c) Dernek olması halinde dernek tüzüğünün onaylı fotokopisi, dernek karar defterinin onaylı fotokopisi, faaliyetine devam ettiğine dair belge.
d) İhaleye vekâleten katılmak isteyenlerden 2019 yılında düzenlenmiş vekâletname.
e) İsteklinin ortak girişim olması halinde noterden onaylı ortak girişim beyannamesi ve eki ortaklık sözleşmesi. (2019 yılı onaylı)
f) Talipli ihale öncesi Yer Görme belgesi, 1-2-3 sıra numaralı taşınmazlar için İmar Şehircilik Müdürlüğünün 09.11.2018 tarih ve E.358169 sayılı yazısı, İmar Şehircilik Müdürlüğünün 17.07.2019 tarih ve E.444050 sayılı yazısı ve imar durumu ile ilgili bilgileri dosyasından okuyup anladığına dair yazılı beyanda bulunacaktır. Belge örneği Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Destek Hizmetleri Biriminden temin edilebilir.
g) İsteklilerin 2886 sayılı yasanın 6/2. maddesine istinaden yasaklı olmadıklarına dair yazılı beyanı.

Edirne Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Edirne Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181