Edremit Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak!
7 adet arsanın satılacağı Edremit Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Edremit Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 9 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 10.15’de (sıra numarasına göre) Belediye Encümeni huzurunda satışı yapılacak.

Edremit Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


İhaleye katılabilmek için istenilen belgeler;
1 - İÇ ZARF
Teklif mektubundan oluşur. (Teklif mektubu, ihaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel Kişilerce veya kanuni vekillerince imzalanacak ve bu teklifte şartname ve eklerinin aynen kabul edildiği belirtilecektir. Teklifler hem rakamla hem de yazıyla açık olarak yazılacaktır. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti ve düzeltme bulunan teklifler reddedilerek ihaleye girilmemiş sayılacaktır.)
Teklif mektubu bir zarf (iç zarf) içerisine konulup kapatıldıktan sonra zarf üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olan açık adresi yazılacaktır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanacak ve mühürlenecektir.

2 - DIŞ ZARF
Dış Zarf aşağıdaki bilgi ve belgeleri içerir;
a- Teklif Mektubunu içeren İç Zarf,
b- Nüfus Müdürlüğü’nden alınacak Nüfus Kayıt Örneği
c- Türkiye’de kanuni ikametgâhı olduğuna dair Nüfus Müdürlüğü’nden temin edilecek belge.
d- Tebligat için Türkiye sınırları içerisinde adres gösterir belge.(Şartname ekinde belirtilen bilgi formu)
e- İstekliye ait Noter tasdikli imza beyannamesi ve ya imza sirküsü.
f- Nüfus Cüzdan fotokopisi
g- Geçici teminatı yatırdıklarına dair makbuz veya süresiz banka teminat mektubu,
h- Edremit Belediyesine borcu olmadığına dair (Emlak, kira, ÇTV vb.) Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış resmi yazılar
i- İstekli tarafından her sayfası imzalanmış Şartname.
j- Tüzel kişilerde ise yukarıdaki şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevliler belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş vekâletnameyi vermeleri,
k- Vekaleten ihaleye katılma halinde; vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi, vermeleri şarttır.

Edremit Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Edremit Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181