'Erenler'i yeniden inşa ediyoruz'!
19 yıl önce yaşanan faciayı hatırlatan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yayımladığı mesajında hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek benzer bir olayın yaşanmaması için dua etti.

Felaketlere karşı her daim tedbirli olmalıyız
Başkan Öztürk mesajında “ 17 Ağustos 1999’da yaşadığımız büyük Marmara depremi ile milletimiz tarihin en büyük felaketlerinden birin yaşadı. On binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirdiği ve on binlerce vatandaşımızın da yaralandığı Marmara Depremi milletimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak tarihte ki yerini almıştır. Ülkemizin deprem bölgesinde olduğu gerçeğinin bilinciyle, devlet ve millet olarak felaketlere karşı her daim tedbirli olmalıyız. Depremin hasarlarını felaketten sonra sergilediğimiz dayanışma ile değil, depremden önce alacağımız önlemlerle azaltabileceğimizi hiçbir zaman unutmamalıyız. 

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümünü gerçekleştiriyoruz
Bu sebeple ki milletimizin ve ülkemizin geleceğini daha sağlıklı ve sağlam temeller üzerine kurmak adına Erenler Belediyesi olarak 6306 sayılı kanuna göre Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümünü gerçekleştiriyoruz. Erenleri yeniden inşa ediyoruz. Bu bağlamda deprem ve diğer tüm felaketlerde hasar ve kayıpların yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri almaya devam edeceğiz. Cenab-ı Allah 17 Ağustos benzeri depremlerden ve tüm felaketlerden ülkemizi ve milletimizi muhafaza eylesin Bu vesileyle, 17 Ağustos Marmara depreminin yıldönümünde depremde kaybettiğimiz deprem şehitlerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum”  dedi.

Erenler Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181