Giresun Bulancak Belediyesi taşınmaz satışı 12 Kasım 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Giresun Bulancak Belediyesi taşınmaz satışı 12 Kasım 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Giresun Bulancak Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 12 Kasım 2021 tarihinde Cuma günü saat 08:20'den itibaren Bulancak Mahallesi Terazi Sokak No: 5 Bulancak/GİRESUN adresinde yapılacak.

Bulancak Belediyesi satılık taşınmaz detayları şu şekilde;
Mülkiyeti Belediyemize ait Güzelyalı Mahallesi 1179 ada 1 nolu parselde oto galericiler sitesi olarak kullanılacak 51 adet işyerinin satış ihalesi Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye Encümeni huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36’ncı maddesi kapsamında “kapalı teklif ihale” usulü ile ilanda belirtilen sıraya göre ihale edilecektir.

Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin, 5’nci maddede belirtilen tarih ve saate kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne ulaşması şarttır. 

İhaleye iştirak edeceklerin, istenilen belgelerle birlikte Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne en geç 12.11.2021 saat 08.15’e kadar İhale Katılım Belgesini alması ve teklif zarfını İdare’ye teslim etmesi gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 

Giresun Bulancak Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Bulancak Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181