İntam için yeni yol haritası!
2006 yılında heyelan tehlikesi sebebiyle boşaltılan ve bloklarından biri kendiliğinden yıkılan İntam bloklarında inşaat çalışmaları başlıyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafla; '2006 senesinden beri bekleyen İntam konutlarıyla ilgili konunun taraflarıyla bir araya geldik. Bugünden itibaren Bismillah diyerek çalışmalara başlıyoruz inşallah' diyerek konunun müjdesini vermiş oldu.

Kendiliğinden yıkılan blok sonrasında diğer bloğunda yıkımı yapılmış ancak İntam olarak bilinen konutların yeniden inşası konusunda bir adım atılamamıştı. İntam bloklarının yeniden inşası için 2015 yılında yapılan ihaleyi ise Taşyakan İnşaat kazanmış ancak proje; bölgedeki çalışmalar sebebiyle başlamamıştı.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181