İstanbul Başakşehir Belediyesi taşınmaz satışı 7 Aralık 2020!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan İstanbul Başakşehir Belediyesi taşınmaz satışı 7 Aralık 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

İstanbul Başakşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 7 Aralık 2020 Pazartesi günü saat: 10:30'da Başakşehir Belediye Başkanlığı, Belediye Encümen Salonu, Başak Mahallesi, 5.Etap 1.Kısım Akşemsettin Caddesi, No: 3 Başakşehir/İSTANBUL adresinde yapılacak.

Başakşehir Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;
Mülkiyeti Belediyeye ait olan “Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) Mahallesinde yer alan 1/1000 ölçekli imar planında “Bakım ve Akaryakıt Tesis Alanı” lejantında kalan 3.078,87 m² alanlı 120 ada 9 parsel sayılı taşınmazın satılması” işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 35 (a) maddesi “Kapalı Teklif Usulü” ne göre ihale edilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ihale şartnamesinde belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını da içeren kapalı zarflarını en geç ihale günü (07/12/2020 (Pazartesi) Saat 10:30’a kadar) Başakşehir Belediye Başkanlığı Başak Mahallesi, 5. Etap 1. Kısım, Akşemsettin Caddesi, No: 3 Başakşehir/ İSTANBUL adresindeki Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne sıra numaralı alındılar karşılığında verilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 

İstanbul Başakşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Başakşehir belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181