İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağcılar'daki taşınmazı bugün satışa çıkarıyor!

20.519,80 metrekare yüzölçümüne sahip Bağcılar'da bulunan taşınmazın satılacağı İstanbul Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 27 Ocak 2021 saat 10:00'da Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Yenikapı Etkinlik Alanı, Kennedy Cad. No: 11/1 Fatih/İstanbul adresinde yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenlerin, gerekli belgelerle birlikte İhale şartnamesinde belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını da içeren kapalı zarflarını en geç 26 Ocak 2021 saat 15:00’a kadar Belediye Encümeni’ne (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen Müdürlüğü Saraçhane/Fatih/İSTANBUL) sıra numaralı alındı belgeleri karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 

 Nüfus Cüzdanı sureti ve ikametgâh getirmeyen gerçek kişiler, kimlik paylaşım sistemi kayıtlarının teyidi için en geç 26 Ocak 2021 saat:15.00’a kadar Encümen Müdürlüğü’ne (İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kemalpaşa Mah. 15 Temmuz Şehitleri Cad. No: 5 34134 Fatih/İSTANBUL) başvurmaları gerekmektedir. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181