İstanbul Eyüpsultan Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak!

Kemerburgaz Mahallesi'nde bulunan taşınmazın satılacağı İstanbul Eyüpsultan Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan İstanbul Eyüpsultan Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 15 Eylül 2021 tarihinde Çarşamba günü saat 10:30'dan itibaren Eyüpsultan Belediyesi Encümeni’nce yapılacak.

Eyüpsultan Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;
Tapu kütüğünde Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz mahallesi 231 parselde kayıtlı bulunan mülkiyeti Eyüpsultan Belediyesi’ne ait 1.673,78 m² yüzölçümlü taşınmaz 2886 sayılı D.İ.K’nun 36. maddesine göre kapalı teklif usulü ile satılacaktır. 

İhaleye katılabilmek için; 08.09.1983 tarih, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve bu kanunun 74'üncü maddesine dayanılarak çıkarılan yönetmelikte belirtilen niteliklere haiz olmak, yine anılan kanun ve yönetmelikte açıklanan biçimde teklifte bulunmak, geçici teminat ve şartname bedelini yatırmak zorunluluğu bulunmaktadır. Ayrıca tüzel kişilerin noterden düzenlenmiş imza sirküleri, Ticaret ve/veya Sanayi Odası Faaliyet Belgesi ve ihale şartnamesini; gerçek kişilerin ise kimlik fotokopisi, muhtarlıktan veya e-Devlet sisteminden alınmış ikametgah senedi/yerleşim yeri belgesi ve ihale şartnamesini başvuru dosyasında sunmaları gerekmektedir.

İhale şartnamesi mesai saatleri içerisinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde görülebilir. İhaleye katılacaklar şartnamenin onaylı suretini 2.500,00-TL bedeli karşılığında temin edeceklerdir. Müracaatlar en geç 14.09.2021 Salı günü saat 15.00’e kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne yapılacaktır. 

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Eyüpsultan Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181