İstanbul Güngören Belediyesi taşınmaz satışı 30 Aralık 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan İstanbul Güngören Belediyesi taşınmaz satışı 30 Aralık 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

İstanbul Güngören Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 30 Aralık 2021 tarihinde Perşembe günü saat 10:00'dan itibaren Güngören Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Güven Mahallesi Marmara Caddesi No: 38 Güngören 34173 İSTANBUL adresinde yapılacak.

Güngören Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;

İhaleye katılmak isteyenlerin, yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ihale şartnamesinde belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını da içeren zarflarını en geç ihale günü (30/12/2021) saat 09:30’a kadar Güngören Belediye Başkanlığı Güven Mah. Marmara Cad. No: 38 Güngören - İstanbul adresindeki Güngören Belediye Encümenine (Yazı İşleri Müdürlüğü'ne) sıra numaralı alındılar karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 

İstanbul Güngören Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Güngören Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181