İstanbul Üsküdar Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak!

3 adet taşınmazın satılacağı İstanbul Üsküdar Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan İstanbul Üsküdar Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 25 Şubat 2021 tarihinde Perşembe günü sırasıyla saat 10:45 - 11:00 - 11:15’te Üsküdar Belediye Encümenince yapılacak.

Üsküdar Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


Taşınmazın satış ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olarak hazırlayarak 25.02.2021 tarihinde Perşembe günü saat 10.30’a kadar Üsküdar Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Posta, kargo, telgrafla veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) İdaresinin saat ayarı esastır. 

İstanbul Üsküdar Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Üsküdar Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181