İzmir Bayraklı Belediyesi taşınmaz satışı 8 Haziran 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan İzmir Bayraklı Belediyesi taşınmaz satışı 8 Haziran 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

İzmir Bayraklı Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 10:15'den itibaren Bayraklı Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Encümen Toplantı Salonunda yapılacak.

Bayraklı Belediyesi satılık taşınmaz listesi;


İhaleye Katılabilmek için; İlgililer Şartnameye uygun hazırlayacakları tekliflerini 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 16:00’a kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir.

İhaleye Katılabilmek için; İhalesine iştirak edilecek taşınmazın geçici teminat bedelini veya buna ilişkin yasada öngörülen teminat karşılıklarını 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 16:00’a kadar Belediyemiz hesabına yatırmak veya teslim etmek zorundadır.

İzmir Bayraklı Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181