İzmir Büyükşehir Belediyesi 6 adet taşınmazı bugün satışa çıkarıyor!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan İzmir Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak.

6 adet taşınmazın satılacağı İzmir Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 11 Kasım 2021 Perşembe Günü Saat: 14:10’da başlayarak İzmir Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Mahallesi Kültürpark İçi 2 No'lu Hol Basmane- Konak/İZMİR adresindeki Hol-2 Binasında 2 No.lu Toplantı Salonu'nda yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz detayları şu şekilde;

 
İHALEYE KATILABİLMEK İÇİN;

a) İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için; ihaleye ait Şartnamede belirtilen belgelerin ve hazırlayacakları tekliflerinin, ihale için son evrak verme tarih ve saatine kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Mahallesi Kültürpark İçi 1/A No'lu Hol Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğü Basmane- Konak/İZMİR adresine teslim etmesi veya posta yoluyla ulaşmış olması gerekmektedir. Postada oluşacak gecikmelerden İdare sorumlu değildir.

b) Bu ihaleye gerçek veya tüzel kişi veya bunların oluşturdukları ortak girişimler teklif verebilecektir.

c) Bu işin ihalesine katılmak üzere herhangi bir taşınmaz için İstekli kendi adına asaleten veya başkaları adına vekâleten sadece tek bir başvuruda bulunulabilecektir. Aksi halde yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

İzmir Büyükşehir Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181