İzmir Seferihisar Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak!

Sığacık Mahallesi'nde bulunan taşınmazın satılacağı İzmir Seferihisar Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan İzmir Seferihisar Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 30 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 11:00'den itibaren Seferihisar Belediyesi Başkanlık Makamı'nda yapılacak.

Seferihisar Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;
A) Mülkiyeti Belediyeye ait İzmir İli Seferihisar İlçesi Sığacık Mahallesi 1296 ada 1 parselinde kayıtlı 6.108,50 m² yüzölçümlü arsa vasfında taşınmaz;

B) Mülkiyeti Belediyemize ait İzmir İli Seferihisar İlçesi Sığacık Mahallesi 1297 ada 1 parselinde kayıtlı 9.019,70m² yüzölçümlü arsa vasfında taşınmaz;

İsteklilerin; ihaleye katılabilmek için belirtilen belgeler, belediyeden temin edecekleri şartname ve şartname ekleri ile birlikte ihale dosyalarını 30/12/2020 Çarşamba Günü Saat 10:00’a kadar Seferihisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri zorunludur.

İzmir Seferihisar Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Seferihisar belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181