İzmir Selçuk Belediyesi taşınmaz satışı 30 Kasım 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan İzmir Selçuk Belediyesi taşınmaz satışı 30 Kasım 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

İzmir Selçuk Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 30 Kasım 2021 tarihinde saat: 10.30'da Belediye Encümenince Selçuk Belediye Başkanlığının, Atatürk mahallesi, Atatürk caddesi No: 1/1 adresindeki binasında Belediye Encümen Toplantı Salonunda adresinde yapılacak.

Selçuk Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;

Teklifler, ihale günü ihale saatine kadar sıra numaralı alındılar karşılığında İhale Komisyon Başkanlığına verilecektir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine Selçuk Belediye Başkanlığının adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi yazılacaktır. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar komisyon başkanlığına ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilecektir.

İzmir Selçuk Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Selçuk Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181