İzmir Selçuk Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak!

Arsa vasıflı taşınmazın satılacağı İzmir Selçuk Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan İzmir Selçuk Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 23 Şubat 2021 tarihinde saat: 11.00'da Belediye Encümenince Selçuk Belediye Başkanlığının, Atatürk mahallesi, Atatürk caddesi No: 1/1 adresindeki binasında Belediye Encümen Toplantı Salonunda adresinde yapılacak.

Selçuk Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;
Mülkiyeti müstakilden Belediyemize ait olan Selçuk ilçesi, Selçuk mahallesi, 102 ada 17 parsel numaralı, 7530,54 m2 miktarındaki Arsa vasıflı taşınmazın tamamı satılacaktır. Taşınmazın tapu kaydına göre üzerinde "TEDAŞ Genel Müdürlüğü lehine 846,23 m2 daimi irtifak hakkı" vardır. Taşınmazın üzerlerindeki bütün takyidatlar için tapu kaydına bakılacaktır. Bu gayrimenkulun, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a ve 36.maddesi gereğince 'Kapalı Teklif Usulüyle' satış ihalesi yapılacaktır

İhale şartnamesi ile tapu kaydına ait bilgiler Selçuk Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden temin edilebilir.

İzmir Selçuk Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Selçuk Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181