İzmit Yenişehir mahallesinde tapular hak sahiplerine dağıtılıyor!
İzmit Yenişehir Mahallesi’nde yılların tapu sorunu çözüme kavuştu. Yenişehir Mahallesi’nde uzun yıllardır devam eden sorun tapuların hazırlanmasıyla yerini tatlı bir heyecana bıraktı.

İzmit Belediyesi Emlak İstimlâk Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Yenişehir Mahallesi’nde 36 hektarlık bir alanda şuyulandırma çalışması yapıldı. İtirazların değerlendirilmesinin ardından bölge için hazırlanan planlar meclis tarafından onaylanarak yürürlüğe girdi.

1196 Hak Sahibi
Yetkililer, 1196 kişiyi ilgilendiren şuyulandırma sonunda tapuların hazırlandığını ve hak sahiplerine dağıtılmaya başlandığını söylediler. Vatandaşların tapularını Belsa’daki Emlak İstimlâk Müdürlüğü İmar Uygulama Birimi’nden alabilecekleri kaydedildi.

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181