Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı 6 Temmuz 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı 6 Temmuz 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı 6 Temmuz 2021 tarihinde saat 14:30'de İsmetpaşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı No: 25 adresindeki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Encümen salonunda yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz listesi;

İhaleye girecek gerçek veya tüzel kişiler, mülkiyeti satılacak taşınmazların geçici teminat tutarını başvuru saatinden (06 Temmuz 2021 Salı günü saat 12:00'den) önce Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Vakıflar Bankası Kahramanmaraş Çarşı Şubesinde bulunan TR 980001500158007292361081 IBAN No.lu hesabına işin adı ihale kayıt numarası ve teminat türü belirtilerek yatıracağı gibi süresiz banka teminat mektubu da sunabilirler. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı ihale detayları için tıklayınız.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181