Kastamonu Belediyesi taşınmaz satışı 7 Haziran 2022!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Kastamonu Belediyesi taşınmaz satışı 7 Haziran 2022 detaylarını sizler için araştırdık.

Kastamonu Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 7 Haziran 2022 Salı günü saat 15.00’da Aktekke Mahallesi Barbaros Caddesi No: 5 Kastamonu Belediyesi Ana Hizmet Binası Kat: 5’te bulunan Encümen Toplantı Salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.

Kastamonu Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;

İhaleye katılmak isteyenler, belirtilen miktardaki geçici teminatlarını ihale günü en geç saat 12.00’ a kadar Belediyemiz 1’inci kat Mali Hizmetler Müdürlüğüne veya Vakıfbank Kastamonu Şubesinin (TR02 0001 5001 5800 7287 9710 37) nolu Belediye Başkanlığı Hesabına yatırmaları yada Maliye Bakanlığı, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığınca belirlenecek bankaların verecekleri [Limit içi - 120 (yüz yirmi) gün süreli ve teyit yazılı] ve 2886 sayılı Kanunun 27. maddesi’ne uygun olarak düzenlenmiş bu bedel kadar teminat mektubu getirmeleri şarttır. İhale günü saat 12.00’ dan sonra teminat kabul edilmez. Geçici teminat ve ihale dosya bedeli yatırmayanlar ihaleye iştirak edemezler.

Kastamonu Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Kastamonu belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181