Kayseri Kocasinan Belediyesi taşınmaz satışı 6 Nisan 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Kayseri Kocasinan Belediyesi taşınmaz satışı 6 Nisan 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Kayseri Kocasinan Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 6 Nisan 2021 Salı günü saat 15:50 itibariyle Kayseri Kocasinan Belediyesi, Meclis Toplantı Salonunda, İhale Komisyonunca (Encümenince) yapılacak.

Kocasinan Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


İhaleye iştirak edecekler, teklif zarflarını aşağıda istenilen belgelerle birlikte en geç 06.04.2021 SALI günü, Saat 12.00’ye kadar, Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gelir Şefliğine vermeleri ya da taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekmektedir. Ancak, postadaki gecikmeler ve telgrafla yapılan başvurular İhale Komisyonunca kesinlikle kabul edilmeyecektir.

İhale Şartnamesinin Ekleri İle Temini ve Bedeli: İhale şartnamesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gelir Şefliğinde mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak görülebilir. İhale dosya bedeli 100,00-TL (Yüz Lira) olup, Kocasinan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gelir Şefliğinden temin edilebilir.

Kayseri Kocasinan Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Kocasinan Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181