Kırklareli Belediyesi taşınmaz satışı 20 Eylül 2021!

Kapalı artırma yöntemi ile yapılacak olan Kırklareli Belediyesi taşınmaz satışı 20 Eylül 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Kırklareli Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 15.00'de Belediye Meclis Salonunda yapılacak.

Kırklareli Belediyesi satılık taşınmaz listesi;
Kırklareli Merkez Hacızekeriya Mahallesi Dereköy Şosesi Mevkii 427 Ada 66 Parselde İmar planına göre Akaryakıt İstasyonu olarak ayrılan 3.269,22 m2 arsa satılacaktır.

İstekliler ihaleye ilişkin bilgileri Kırklareli Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Stratejik Planlama ve Ön Mali Kontrol Servisinde görebilir veya İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 100,00-TL karşılığında satın alabilir.  

İhaleye girecekler gerekli evrakları ihale günü en geç saat 14.30'a kadar Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Stratejik Planlama ve Ön Mali Kontrol Servisine teslim etmeleri gerekmektedir. 

Kırklareli Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Kırklareli Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181