Kocaeli Gebze Belediyesi taşınmaz satışı 5 Ağustos 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Kocaeli Gebze Belediyesi taşınmaz satışı 5 Ağustos 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Kocaeli Gebze Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 5 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 11/00’ da Belediyemiz Encümen Odası’nda Belediyemiz Encümenince yapılacak.

Gebze Belediyesi satılık taşınmaz detayları şu şekilde;

İhaleye katılmak isteyenler yukarıdaki belgeleri hazırlayarak 02/08/2021 Pazartesi günü saat 12:00’ a kadar örneğine uygun dilekçe ile birlikte kapalı zarf içinde elden Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekmektedir. Teklifler kapalı zarf içinde ihale dosyası içine konularak teslim edilecektir.

Bu ihaleye ait şartname ve ihale dosyası mesai saatleri içinde Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden ücretsiz olarak görülebilir ve 500.00.-TL karşılığında temin edilir. Katılmak için dosya alması zorunludur.  

Kocaeli Gebze Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Gebze Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181