Konya Büyükşehir Belediyesi 5 adet gayrimenkulü bugün satışa çıkarıyor!
5 adet taşınmazın satılacağı Konya Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı yarın yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Konya Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı ihalesi 7 Ocak 2020 Salı günü Belediye Encümeni tarafından Nişantaş Mh. Vatan Cd. Belediye Sarayı No: 2 Kat: 1/134 Selçuklu/KONYA adresindeki Büyükşehir Belediyesi eski Meclis toplantı salonunda yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi satılık gayrimenkul listesi için tıklayınız.

İsteklilerin, 07.01.2020 Salı günü en geç 14:30’a kadar istenen belgeleri Nişantaş Mh. Vatan Cd. Belediye Sarayı No: 2 Kat: 6/608 Selçuklu/ KONYA adresindeki Konya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğüne bağlı Gelir Vergi-Tahakkuk Şefliğine vermeleri şarttır. Belirtilen saatten sonra gelen teklifler ve posta ile başvurulması halinde postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.
 
Konya Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı ihale detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181