Konya Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 19 Temmuz 2022!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Konya Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 19 Temmuz 2022 detaylarını sizler için araştırdık.

Konya Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 19 Temmuz 2022 Salı günü saat 15:10'da Belediye Encümeni tarafından Horozluhan Mah. Yeni İstanbul Cad. (Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Binası) No: 72/64 Selçuklu/KONYA adresindeki Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;

İsteklilerin, 19.07.2022 Salı günü en geç saat 11.00’e kadar teklif zarflarını Konevi Mah. Millet Cad. 14/5 Meram / KONYA adresinde bulunan Belediyemiz Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına bağlı Kararlar Şube Müdürlüğüne vermeleri şarttır. Belirtilen saatten sonra gelen teklifler ve posta ile başvurulması halinde postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir. 

Konya Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Konya büyükşehir belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181