Konya Meram Belediyesi gayrimenkul satışı bugün yapılacak!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Konya Meram Belediyesi gayrimenkul satışı bugün yapılacak.

Dere Mahallesi'nde bulunan taşınmazın satılacağı Konya Meram Belediyesi gayrimenkul satışı ihalesi 13 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 14:45’de Yenişehir Mahallesi Azerbaycan Caddesi No: 5 Meram/KONYA adresindeki Meram Belediyesi hizmet binası 1. kat encümen salonunda, Meram Belediye Encümeni’nce yapılacak.

Dere Mahallesi 22472 ada 5.211,13 m² miktarındaki 14 nolu taşınmaz mülkiyeti Meram Belediyesi’ne ait, imar planında Mesken Sahası [1600 m² ye 1 ev (2 Kat Ayrık)]’na isabet eden 3.647.000,00 TL muhammen bedelli 109.410,00 TL geçici teminatlı taşınmaz, 2886 sayılı Yasa hükümleri ve şartnamesi dahilinde “Kapalı Teklif” usulüyle satışı yapılacak.

İhaleye katılacak isteklilerin tekliflerini en geç 13/01/2021 Çarşamba günü saat 12.30’a kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü Kararlar Bürosu’na teslim etmeleri gerekir.

Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine Meram Belediyesi’nin adresi ile hangi işe ait olduğu isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin de 13/01/2021 Çarşamba günü saat 12.30’a kadar Yazı İşleri Müdürlüğü Kararlar Bürosu‘na ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilir.

Konya Meram Belediyesi gayrimenkul satışı ihale detayları için tıklayınız.

Meram Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181