Manisa Gördes Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak!

87 adet taşınmazın satılacağı Manisa Gördes Belediyesi taşınmaz satışı yarın yapılacak.

Açık artırma usulü ile yapılacak olan Manisa Gördes Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 31 Aralık 2020 Perşembe saat 10.00’da Belediye Kültür Sarayı Çok Amaçlı Salonunda yapılacak.

Manisa Gördes Belediyesi satılık taşınmaz ile ilgili detaylar şu şekilde;
31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 10.oo’da yapılan ihalede satılmayan gayrimenkuller 07 Ocak 2021 tarihinde yine aynı yer ve aynı saatte ikinci kez ihale yoluyla yapılacak, satılamayan gayrimenkuller ise 14 Ocak 2021 tarihinde yine aynı yer ve saatte üçüncü ihale yapılacaktır. İhalesi sonuçlandırılmayan yerler Belediye Encümeni tarafından pazarlık yoluyla satışı yapılabilecektir.

Taşınmaz mal satış şartnamesi Gördes Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden görülebilir ve 100,00-TL (yüz) ücret karşılığında satın alınabilir. Ayrıca www.gordes.bel.tr adresinden taşınmaz mal satış şartnamesine ulaşılabilir.

Taşınmazın satış ihalesine teklif verecekler; ihale evraklarını yukarıda ve şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olarak hazırlayarak 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 10.oo’a kadar Gördes Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Diğer ihale günleri, ihale saatine kadar müracaat kabul edilecektir. Posta, kargo, telgrafla veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) İdaresinin saat ayarı esastır. 

Manisa Gördes Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Manisa Gördes belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181