Mardin Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 28 Aralık 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Mardin Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 28 Aralık 2021detaylarını sizler için araştırdık.

Mardin Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 28 Aralık 2021  Salı günü saat 10.00’da Mardin Büyükşehir Belediyesi Artuklu ilçesi İstasyon Mahallesi adresindeki hizmet binası Encümen toplantı salonu'nda yapılacak.

Mardin Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz detayları şu şekilde;

Mülkiyeti Mardin Büyükşehir Belediyesine ait İstanbul İli, Fatih İlçesi, Seyitömer Mahallesi, 410 Pafta, 1722 Ada, 8 Nolu parselde kayıtlı 158,78 m2 yüzölçümlü arsa üzerinde mevcut bodrum, zemin ve üç katlı (toplam kullanım alanı 5x84=420 m2 ) binanın satış ihalesi yapılacaktır. 

İhale şartnamesi ve dokümanlar mesai saatleri içinde 500,00 TL karşılığında ihale yapılacak adresten temin edilebilir ve ücretsiz görülebilir. İhaleye katılacak istekliler 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesine uygun olarak hazırlayacakları tekliflerini (dosyalarını) ihale gün ve saatine kadar sıra no’lu alındı karşılığında ihalenin yapılacağı adreste, ihale komisyonuna vermeleri ve ihale salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir (İstekliler tekliflerini 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 38. maddesine göre iadeli taahhütlü olarak da gönderebilirler) Belirtilen saatten sonra gelen teklifler ve postadaki gecikmeler değerlendirmeye alınmayacaktır. 

Mardin Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Mardin Büyükşehir Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181