Menderes Belediyesi taşınmaz satışı 16 Ekim 2019!
Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Menderes Belediyesi taşınmaz satışı 16 Ekim 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Menderes Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 16 Ekim 2019 tarihine tesadüf eden çarşamba günü saat 09.00’da Menderes Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak Kapalı Teklif Usulü ile satılacak.

Menderes Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


İstekliler 15.10.2019 tarihinde saat: 17.30’a kadar Belediyemizin ilgili birimine ulaşmış olmak şartıyla, 2886 sayılı Kanunun 37. Maddesi ve şartname hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebilirler. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı taktirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin olarak kabul edilir. Postalarda meydana gelen gecikmelerden Belediye Başkanlığının hiçbir sorumluluğu bulunmayacaktır.

Menderes Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181