Muğla Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 11 Haziran 2021!

Açık teklif usulü ile yapılacak olan Muğla Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 11 Haziran 2021detaylarını sizler için araştırdık.

Muğla Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 11 Haziran 2021 tarihinde saat 11.00’de, Orhaniye Mahallesi Zihni Derin Caddesi No: 45 Menteşe Muğla adresindeki “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan ‘Yıldız Kenter Salonu’nda, İhale Komisyonu (Encümen) huzurunda yapılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz detayları şu şekilde;


İhaleye katılacakların, istenilen belgeleri 09.06.2021 Çarşamba günü saat 16:00’ ya kadar Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra yapılan başvurular kabul edilmez. Ancak; istekliler 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesine uygun düzenleyecekleri teklifleri ihale saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşmış olmak kaydı ile iadeli taahhütlü mektupla da gönderilebilirler. Postadaki gecikme nedeniyle Komisyon Başkanlığına ulaşmayan teklifler işleme konulmaz. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilir.

Muğla Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Muğla Büyükşehir Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181