Muğla Menteşe Belediyesi gayrimenkul satışı yarın yapılacak!

15 adet taşınmazın satılacağı Muğla Menteşe Belediyesi gayrimenkul satışı yarın yapılacak.

Açık teklif usulü ile yapılacak olan Muğla Menteşe Belediyesi gayrimenkul satışı ihalesi 9 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 14:00'dan “Menteşe Belediyesi Meclis Salonunda” (İskender Alper Kültür Merkezi) yapılacak.

Menteşe Belediyesi satılık taşınmaz listesi;



İhaleye katılacak olan iştirakçilerden; 2886 sayılı D.İ.K. 45. maddesine istinaden ihaleye katılacak olan isteklilerin istenilen belgeleri en geç 08.06.2021 Salı günü saat 16:00’ ya kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonraki başvurular kabul edilmeyecektir. Ancak; istekliler 2886 sayılı Kanununun 37. maddesine uygun düzenleyecekleri teklifleri ihalenin başlama saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşmış olmak kaydı ile iadeli taahhütlü mektupla da gönderilebilirler. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilir. Postada meydana gelecek gecikmeler halinde teklif işleme alınmaz.

Muğla Menteşe Belediyesi gayrimenkul satışı ihale detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181