Nevşehir Gülşehir'de dar gelirlilere yönelik konut müjdesi!
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, belediye imkanları ile dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için düğmeye bastı.

Başkan Arısoy, belediye imkanları ile dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için düğmeye bastı. Yaklaşık 1500 Gülşehirli vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirilen temel atma töreninde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy; Biz Gülşehir’imizin sadece bu gününe değil geleceğine de yatırım yapıyoruz. Meselenin Gülşehir’in geleceği meselesi olduğu konusunda hepimiz hem fikiriz. Yeni projelerimizi vatandaşlarımıza anlattık, Gülşehir güzelleşerek büyümeye devam edecek inşallah. Vatandaşlarımızın, kendisi için gece gündüz çalışıp sayısız eserler kazandıranlara sahip çıkıyor olmaları geleceğimiz adına umutlarımızı güçlendiriyor. Türkiye’nin en güzel en çalışkan belediyelerinden birisiyiz, küçük insanlar kişilerle konuşur dedikodu yapar, büyük insanlar fikirleri konuşur iş yapar. Beş yıl önce bizler halkımıza neyi vaat etmişsek tek tek hayata geçirdiklerini doğal gaz – kanalizasyon ve temiz su projeleri bitirilmiş üst yapının %70 tamamlandığını belirten Başkan Arısoy, beş yıllık dönemimizde yaptığımız icraatlar tarihimize ‘Gülşehir’in Şahlanış Dönemi’ olarak geçmiştir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Gülşehir’i hak ettiği yere taşımak için gün sayıyoruz. Hep birlikte başaracağız. Bizi izlemeye devam edin.

Gülşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181