Ordu Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 22 Aralık 2021!

Kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek olan Ordu Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 22 Aralık 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Ordu Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 22 Aralık 2021 detayları şu şekilde;
Ordu Büyükşehir Belediyesi taşınmaz ihalesi 22 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 14.15‘de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu (Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2/2 Altınordu/ORDU) yapılacak.

Ordu satılık taşınmaz ihalesi detayları şu şekilde;

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait, Altınordu İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 2650 ada 1 parselde kayıtlı 5.716,00 m² yüzölçümlü arsa nitelikli taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.

İstekliler istenen belgeleri eksiksiz olarak hazırlayacak ve başvuru dilekçesine ekleyerek ihale dosyasını, Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2/3 adresinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı – Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğüne ihale tarihinden 1 gün önce saat 17:00’a kadar teslim etmeleri gerekir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İstenen belgelerin posta ile gönderilmesi halinde ilanda belirtilen gün ve saate kadar ulaşması gerekir. Postadaki gecikmeler kabul edilemez.

Ordu Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Ordu Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181