Ordu Gülyalı Belediyesi gayrimenkul satışı yarın yapılacak!

Turnasuyu Mahallesi'nde bulunan taşınmazın satılacağı Ordu Gülyalı Belediyesi gayrimenkul satışı yarın yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Ordu Gülyalı Belediyesi gayrimenkul satışı ihalesi 6 Nisan 2021 Salı saat 15:00’da Gülyalı Belediye Başkanlığı Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonu (Gülistan Mah. Ordu Cad. No: 105 Gülyalı/ ORDU) adresinde yapılacak.

Ordu Gülyalı Belediyesi satılık taşınmaz ile ilgili detaylar şu şekilde;

Mülkiyeti, Gülyalı Belediye Başkanlığına ait, İlçemiz Turnasuyu Mahallesi 716 ada 43 parselde bulunan belediye imar planında sanayi alanı olarak geçen 5381,29 m2 kullanım alanlı arsa nitelikli taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile satışı yapılmak üzere ihaleye çıkarılmıştır.

Taşınmazın muhammen satış bedeli 3.309.493,35 TL. olup, geçici teminat miktarı ise 99.284,80 TL.‘dir.

İstekliler, istenen belgeleri eksiksiz olarak hazırlayacak ve başvuru dilekçesine ekleyerek ihale dosyasını, Gülistan Mah. Ordu Cad. No: 105 Gülyalı/ORDU adresinde bulunan Gülyalı Belediyesi - İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne ihale tarihinden 1 gün önce saat 17.00’a kadar teslim etmeleri gerekir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İstenen belgelerin posta ile gönderilmesi halinde ilanda belirtilen gün ve saate kadar ulaşması gerekir. Postadaki gecikmeler kabul edilemez.

Ordu Gülyalı Belediyesi gayrimenkul satışı ihale detayları için tıklayınız.

Ordu Gülyalı belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181